top of page

The 'what is normal' one


Πάντα ιδεαλιστικά, ή μάλλον και ρομαντικά μπορεί να πει κάποιος, τα έβλεπα τα πράγματα, γι' αυτό και πληγωνόμουν και πληγώνομαι βαθιά με τον πόνο του άλλου-είτε σε προσωπικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο. Γιατί δεν χώραγε ποτέ ο νους μου τον πόλεμο και την ανελευθερία σε οποιαδήποτε μορφή τους. ΟΜΩΣ!!! Πιστεύω σε αυτόν τον κόσμο, ότι μπορεί να αλλάξει. Πιστεύω στον άνθρωπο, οτι έχει αδιανόητες δυνατότητες για το καλό και το όμορφο, επειδή έχει δει ή έχει βιώσει το σκοτάδι. Πιστεύω ότι ο κάθε ένας μας ΜΠΟΡΕΙ να κάνει τη διαφορά.......

Και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να ονειρεύομαι έναν κόσμο αλλιώτικο, εναν κόσμο γεμάτο ανθρώπους με ενσυναίσθηση, συμπόνια, αγάπη και σεβασμό και να πράττω αναλόγως. Εναν κόσμο που δεν θα υπάρχουν εικόνες και βιώματα σαν αυτά στο βίντεο του Αυγεροπουλου.

Ξεκίνα από εσένα, φίλε, καθρέφτη κι εαυτέ μου και μετά γίνε 'καλός' με τον διπλανό σου. Και μετά με το φίλο σου. Και μετά με τον γείτονα, με όλη την οικογένεια, με τα ζωάκια στη γειτονιά σου και παντού, με τους συνεργάτες σου, την κοινωνία που ζεις..

Ξεκίνα απο εσένα φίλε, καθρέφτη κι εαυτέ μου και πάμε να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς... Γιατί το φυσιολογικό δεν είναι να πονάς και να φοβάσαι. Το φυσιολογικό είναι να είσαι ελεύθερος και να ευ-ημερείς.

WATCH:


2 views
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page